Eteläväylä 2, 28610 Pori
02 6377763

Kosmetiikka

VICHY

Vichy-tuotteiden pohjana on Ranskan vulkaaniselta alueelta peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Sarjasta löytyy tuotteita jokaiselle naiselle, eri ihotyypeille ja erilaisiin elämäntilanteisiin.

LA ROCHE-POSAY

Suunniteltu erityisesti herkälle iholle, hypoallergeenisia, paljon tutkittuja ja ihotautilääkäreiden suosimia tuotteita. Ne sisältävät Ranskasta peräisin olevaa lähdevettä, joka rauhoittaa ja vahvistaa
ihoa.

AVÉNE

Avénen tuotteiden perustana on ihoa rauhoittava terveyslähdevesi. Lähteen omistaa Pierre Fabre Ranskassa. Sarjassa on tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, iho-ongelmista kärsiville, esimerkiksi couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Kaikki tuotteet ovat testattu ihotautilääkärien tarkassa valvonnassa.

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja pohjoismaalaiselle iholle. Acolta löytyy tuotteet kaikenikäisille. Omat tuotteet muun muassa nuorelle akneiholle, vauvoille ja herkälle iholle.

CERAVE

CeraVen tuotteet sopivat koko perheelle, vauvasta vaariin. Niiden teho perustuu kolmeen tärkeään keramidiin, jotka tukevat ihon omaa suojamuuria. Tuotteet ovat hajusteettomia ja hypoallergeenisia.

A-DERMA

A-Derman tuotteet pohjautuvat Rhealba-kauraan ja ne on suunniteltu herkälle, ärtyneelle, hauraalle iholle. Tuotteet valmistetaan Ranskassa, ne ovat dermatologisesti testattuja ja hyvin siedettyjä.

LOUIS WIDMER

Sveitsiläinen perheyritys, jonka tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Kaikille ihotyypeille sopivat, tehokkaasti kosteuttavat ja laadukkaat tuotteet, joita kehitellään jatkuvasti vastaamaan kuluttajien tarpeita.

MURUMURU

Luonnonkosmetiikkasarja MurunMurun tuotteet perustuvat ihoa hoitavaan ja rauhoittavaan murumuruvoihin. Ne sopivat koko perheelle, herkällekin iholle. MuruMuru-kosmetiikka on raaka-aineiltaan laadukasta ja valmistetaan lähituotantona Suomessa.

ATOPIK

Atopik on kotimainen vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja on vain apteekkimyynnissä.

IVY AïA

Tanskalainen farmaseuttien suunnittelema korkealaatuinen ihonhoitosarja. Tuotteet ovat täysin vegaanisia ja allergiasertifioituja. Laadukas, luotettava ja dermatologisesti testatut tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteiden ideana on vähemmän on enemmän.